Week van de Positieve Gezondheid– Leidsche Rijn mentaal fit en veerkrachtig

Foto: In de kern gezond

Hoe gaat het eigenlijk echt met jou? Deze vraag stellen we elkaar nog veel te weinig. Tijdens de Week van Positieve Gezondheid Leidsche Rijn (21 t/m 25 maart) staat die juist centraal. Bij Positieve Gezondheid ligt het accent op de mens zelf en wat zijn leven betekenisvol maakt, en hoe zijn omgeving – zoals de wijk – hieraan bij kan dragen.

In de Week van de Positieve Gezondheid hebben bewoners en organisaties uit Leidsche Rijn en omstreken daarom hun krachten gebundeld en bieden allerlei activiteiten aan die eraan kunnen bijdragen je gezond en gelukkig te voelen. Ontmoet jouw wijkgenoten, wandel samen, los samen de opdrachten in de escape room Positieve Gezondheid op of doe mee aan een schrijfworkshop. En
ga in gesprek met elkaar! Over hoe het echt met je gaat en wat jij voor jou en voor de wijk nodig hebt om lekker in je vel te zitten.

Jouw ideeën voor een mentaal fitte en veerkrachtige wijk mag je delen. Hiervan maakt een professionele tekenaar een mooi plaatje dat als input en startpunt kan dienen voor bewoners, professionals en organisaties die samen willen werken aan  mentaal fitte en veerkrachtige wijk. De week is een idee van bewoners en wordt ondersteund door professionals uit de wijk.

Meer weten? Je aanmelden voor een activiteit? Kijk op www.indekerngezond.nl

 

Reacties

Cookieinstellingen