Lisanne’s blog: Op weg naar Miss Utrecht. De oefenrondes

Foto: Lisanne van Emmerik

Lisanne vertelt in haar blog Op weg naar Miss Utrecht hoe het is om mee te doen aan de verkiezing voor Miss Beauty Of Utrecht. Dit tweede deel gaat over de voorbereidingen voor de finale.

Mijn naam is Lisanne van Emmerik. Ik ben 18 jaar en kom uit Vleuten, na mijn blog over de casting ga ik jullie nu meer vertellen over de photoshoot en de trainingsdagen. De photoshoot was voor de officiële stemfoto’s, hierbij had je speciale kledingvoorschriften, zodat alle finalisten dezelfde soort foto’s hadden. Uiteindelijk kon je zelf een selectie maken van de foto’s die jij leuk vond, deze werden dan opgestuurd en geplaatst als stemfoto.

Openingsdans

Wij hebben op 12 februari & 19 februari trainingsdagen gehad. In deze dagen kregen we de openingsdans aangeleerd, catwalk training en oefenden we de hashtag-ronde. Bij de catwalk-training leerden we hoe we moeten lopen op hakken voor verschillende rondes (bikinironde & galaronde). Bij de hashtag-ronde loop je het podium op en krijg je een willekeurige # van de presentator, die gaan voornamelijk over maatschappelijke onderwerpen. Je hebt dan 30 seconden de tijd om hier iets over te vertellen.

Finale

Op 27 februari is de finale van Miss Beauty of Utrecht in Theater de Lampegiet in Veenendaal. We openen de show met de openingsdans. Daarna komt de voorstelronde waarin de presentator wat algemene informatie over ons vertelt. Hierna is de bikinironde, hierbij loop je om de beurt het podium op. Tussendoor zijn dan de talentenronde en een video over de sponsoring. Daarna komt de galaronde en tenslotte is de hashtag-ronde. Uiteindelijk is de bekendmaking en uitreiking van de prijs aan de nieuwe Miss Beauty of Utrecht.

Wil je me helpen om dichterbij de plek van Miss Beauty of Utrecht SMS te komen? Je kunt voor me stemmen. De stemmen tellen voor 10% mee voor het uiteindelijke besluit en je kunt er de titel Miss Popularity mee krijgen. “Poll Utrecht Lisanne” naar 3010 (Dit kost €1.10 per verzonden bericht, je kan meerdere berichten versturen). Stemmen is mogelijk tot zaterdag 26 februari 2022 23:59 uur.

Cookieinstellingen