Cursus tuinontwerp door Piet Oudolf, ontwerper van de Vlinderhof

Foto: Vlinderhof

Piet Oudolf, de man van het ontwerp van de Vlinderhof in het Máximapark, biedt online een cursus tuinontwerp aan.

De cursus is gebaseerd op de Vlinderhof. Oudolf kwam namelijk afgelopen oktober langs met Noël Kingsbury, met wie hij vaak boeken schrijft. Oudolf kwam om ter plekke de opnames voor de cursus te maken meldt de Vlinderhof op de site: ‘Uiteraard maakte hij een uitgebreid rondje door de tuin. Ook sprak hij met enkele van onze vrijwilligers. Oudolf genoot zichtbaar en overlaadde ons met complimenten.’

De cursus wordt in het Engels gegeven en begint op 31 januari. Oudolf gaat in op zijn specifieke manier van ontwerpen. Hij schijnt ouderwets met de hand te tekenen en in te kleuren, en te werken met een legenda. Ook zal er in de cursus aandacht besteed worden aan het ontwerp door de seizoenen heen. Zie voor de cursus

Reacties

Cookieinstellingen