Lichtjes wandel- en speurtocht

Foto: Kerken LR

Samenwerkende Kerken Leidsche Rijn organiseren een wandeltocht voor jong en oud door de wijk. De kerstactie heet ‘Wandel in het Licht’ en is een aangepaste vorm van de voorgaande jaren plaatsgevonden Lichtjesroute.

Tijdens een speurtocht ga je via foto’s en codes op zoek naar de juiste antwoorden. Misschien ontdek jij aan het einde wel waar het allemaal om draait met Kerst. Je kunt de wandeling starten op meerdere plekken in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn.
Wandel en speur je mee? Dat kan van 18 t/m 30 december.

De routebeschrijving vind je als QR-code op je startpunt. De route leidt je langs foto’s waar een QR-code bij staat. Als je die met je telefoon scant krijg je een stukje van het kerstverhaal te zien en te horen. Als je alle foto’s hebt gevonden, heb je het hele kerstverhaal gezien en mee beleefd. Voor de speurtocht kun je via de website (https://www.lichtjesrouteleidscherijn.nl) en via dit facebookevent een bingokaart downloaden (en printen) waarop je kan aankruisen wat je allemaal gezien hebt.

NB. Bij de start en tijdens de wandeling vragen we jullie de Coronamaatregelen in acht te nemen. Dus houd afstand van andere gezinnen zodat we allemaal kunnen genieten van het kerstverhaal.
Georganiseerd door Protestantse gemeente Leidsche Rijn, Nederlands Gereformeerde kerk Rijnwaarde, Familiekerk De Fakkel, Rooms Katholieke parochie Licht van Christus, GKV Leidsche Rijn, Baptistengemeente De Rank Leidsche Rijn

Cookieinstellingen