Mooier maken Laurierweg

Foto: pixabay

Bewoners van de Laurierweg hebben een aanvraag bij het Initiatievenfonds ingediend voor het mooier maken van de groenstrook ter hoogte van Laurierweg 133 tot en met 144. De aanwonenden zijn gevraagd naar hun mening en zij ondersteunen het plan.

De berm tussen de rijweg en het fietspad wordt ingericht met een bloemenmengsel speciaal voor insecten. In het midden van de berm komen planten die het goed doen in nattere grond. Ook komen er struiken die goed zijn voor vlinders en vogels. De werkzaamheden vonden plaats in de week van 6 december. Het onderhoud wordt gedaan door de gemeente samen met de initiatiefnemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met wijkadviseur Jochem Sellies van Wijkbureau Leidsche Rijn, via telefoonnummer 14 030 of [email protected] Voor andere vragen over uw wijk kunt u rechtstreeks terecht bij Wijkbureau Leidsche Rijn, Brusselplein 4, of via telefoonnummer 14 030.

Reacties

Cookieinstellingen