Kunst Kerstkado-shop in Het Atelier

Foto: Het Atelier

Na een succesvolle editie vorig jaar, organiseert kunstenaarscollectief @KunstLint alweer de derde editie van de Kunst Kerst Kado Shop. Het atelier in het Máximapark, aan de Alendorperweg 10a, Vleuten, is voor deze gelegenheid ingericht met werk van kunstenaars van @KunstLint en werk van gastexposanten uit de omgeving.

Het atelier wordt gedurende acht dagen omgetoverd tot Kunst Kerst Kado Shop. Er is een grote variatie aan KunstKerstKado’s voor een vriendelijke prijs: schilderijen, beelden van steen en keramiek, illustraties, kunstkaarten, fotografie, grafisch werk, glaskunst en textiel.
Kom kunst shoppen midden in het mooie Máximapark. Niet online, maar gewoon op een plek waar je naar binnen kunt om rond te kijken en je even onder te dompelen in kunst.

We houden ons uiteraard aan de coronamaatregelen. Er zijn mondkapjes en desinfecterende handgel. We doseren het aantal bezoekers binnen en er is één kunstenaar van @KunstLint aanwezig, want dat is wel zo veilig.

Adres: Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten, in het Maximapark. Openingstijden: donderdag 16 t/m donderdag 23 dec. van 13-17.00 uur.

Deelnemende @KunstLinters: Renata Nieuwenhuizen (beelden), Irene de Kroon (kaarten, illustraties). Schilderijen in diverse materialen en formaten van Marloes Wijtsma, Martha Goedings, Faranak Nourbakhsh, Ineke Out, Mathea Boogert en Hannie Rieuwerts.
Gastexposanten: Ineke Smienk (glas), Cecile Reijnders (kaarten, illustraties), Hansje Aelvoet (keramiek), Jacolien de Jong (cyanotype, textiel), Anke van der Kwaak (keramiek, vazen), Martina Dielen (keramiek, servies), Conny de Vroomen (raku gestookte vogels keramiek), Ineke Schipstra (fotografie).

 

Cookieinstellingen