Aanleg beplanting Bosplantsoen Gemberweg

Foto: Gemeente Utrecht

Kortgeleden heeft een bewoner een aanvraag ingediend bij het initiatievenfonds om het Bosplantsoen aan de Gemberweg opnieuw te laten beplanten. Dit deed ze omdat er drie grote populierbomen waren gekapt.

Er is aan de omwonenden gevraagd of zij het opnieuw laten beplanten van het Bosplantsoen aan de Gemberweg een goed idee vinden. Omwonenden hebben hier met veel enthousiasme op gereageerd. Ook de gemeente is voorstander van dit initiatief. Het project wordt uitgevoerd, onderhouden en betaald vanuit het initiatievenfonds van de gemeente.

Ter hoogte van Gemberweg 2 tot en met 20 wordt aan de overkant van de weg het groen aangeplant. Er komt een mooie gelaagdheid van bomen, struiken en kruiden. De werkzaamheden starten in de week van maandag 13 december en duren ongeveer een week. Het
reguliere onderhoud wordt gedaan door de gemeente.

Reacties

Cookieinstellingen