Bouwplannen bij Kloosterweide/Hindersteinlaan in Vleuten

Foto: gemeente utrecht

Rondom het woon-zorgcomplex Villa Spes Nostra heeft ontwikkelaar Kloosterweide BV plannen om ongeveer 140 huurappartementen voor senioren te bouwen, verdeeld over 4 of 5 gebouwen. Ook wil de ontwikkelaar ongeveer 24 zorgappartementen bijbouwen voor Villa Spes Nostra. Op dinsdagavond 14 december organiseert de gemeente een digitale informatiebijeenkomst.

De gemeente zegt er het volgende over:

‘Wij vinden het belangrijk om de plannen zorgvuldig en met aandacht voor u als naaste buren uit te werken. Daarom werkt Kloosterweide BV samen met Bureau De Wijde Blik. Zij helpen de ontwikkelaar om u goed te informeren en te betrekken bij de planvorming. Kloosterweide BV is een samenwerking tussen De Brug Projecten en Plegt Bouwgroep.
Wij (gemeente en ontwikkelaar) willen graag kennis met u maken en u informeren over de plannen. Daarom nodigen we u uit voor een digitale informatiebijeenkomst. De ontwikkelaar vertelt u dan meer over de eerste idee├źn, welke stappen ze de komende tijd gaan nemen en welke rol u daarin kunt hebben. De gemeente zal kort een toelichting geven op het proces en haar rol in de plannen. U kunt tijdens de bijeenkomst vragen stellen en uw wensen en aandachtspunten delen.’

Wanneer: Dinsdag 14 december 2021
Hoe laat: 19.30 uur
Aanmelden: meld u aan via www.kloosterweide-vleuten.nl. U ontvangt per mail meer informatie en een uitleg hoe u kunt deelnemen aan de bijeenkomst.
Bent u niet in de gelegenheid om u via de website aan te melden? Bel dan 020 523 5090 (ma t/m donderdag tussen 10:00 en 16:00 uur).

Wanneer u niet aanwezig kunt zijn, maar toch wilt reageren op de plannen of vragen wilt stellen, kunt u de ontwikkelaar mailen via [email protected] De ontwikkelaar heeft een website gemaakt om u op de hoogte te houden van de plannen. Na de bijeenkomst plaatsen wij de presentatie en een verslag op deze website. Ook kunt u hier uw reactie geven, vragen stellen en u aanmelden voor de digitale nieuwsbrief: www.kloosterweide-vleuten.nl.

Heeft u vragen over de bijeenkomst of andere vragen over het plan? Mail dan naar [email protected] of bel 020 523 50 90

Reacties

Cookieinstellingen