Dit weekend zijn er werkzaamheden aan rotonde bij de wachttoren

Foto: MB

Van vrijdag 3 december tot en met maandag 6 december wordt de rotonde Het Zand-Langerakbaan aangepast. Dit heeft gevolgen voor het verkeer.

De werkzaamheden starten op vrijdag 3 december 20:00 uur en duren tot en met maandagochtend 6 december 06:00 uur. Fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid. Voor het autoverkeer is de rotonde afgesloten tijdens de werkzaamheden. Autoverkeer vanaf de Langerakbaan en de Burgemeester Middelweerdbaan kunnen via het Lint langs de gesloten rotonde rijden. Auto’s worden tijdelijk toegestaan op het Lint, er komen extra borden en er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden. Verkeer vanuit Het Zand kan via de Derde Westerparklaan en Parkzichtlaan richting Vleuterweide en via het Lint richting centrum of het Zuiden.

De gemeente zegt het volgende over de rotonde: ‘De rotonde is in slechte staat. De huidige elementen laten op meerdere plaatsen los. In plaats van de rotonde uit kleine losse elementen te bouwen, maken we de rotonde in grotere betonnen delen.’

Reacties

Cookieinstellingen