Nieuwjaarsreceptie 2022 van de Katholieke Bond Ouderen

De Schalm, De Meern
Foto: Marjan Mulder

Het bestuur van uw KBO Leidsche Rijn wil het jaar 2022 beginnen met een nieuwjaarsreceptie, maar wel onder voorwaarden van de coronamaatregelen. U bent hierbij van harte uitgenodigd om gezamenlijk het glas te heffen en een dronk uit te brengen op het nieuwe jaar.

Een jaar waarin uw bestuur weer een groot aantal activiteiten wil gaan organiseren. Ook in 2022 blijft het motto van KBO Leidsche Rijn ‘Omzien naar elkaar’. Ook de 3 O’s plus 1. Ondernemend, Onderzoekend, Ondersteunend en Open voor iedereen zijn in 2022 voor onze KBO van toepassing. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op vrijdag 7 januari 2022 in de grote zaal van De Schalm, begint om
14.00 uur. U bent van harte welkom. Wilt u een introducé meenemen om kennis te laten maken met de KBO, dan is ook hij of zij van harte welkom, maar wel eerst aanmelden bij Betty Offermans.

Reacties

Cookieinstellingen