Tiende TOOST LRVDM: welke vrijwilliger krijgt het stokstaartje?

Foto: GEI

Gewenst Eigen Initiatief is bezig met de voorbereidingen voor de NieuwjaarsTOOST LRVDM en Haarzuilens op vrijdag 28 januari 2022. Alle bewoners en ook mensen die werken in de wijken zijn van harte welkom. Vrijwilligers uit LRVDM en Haarzuilens staan centraal tijdens de Nieuwjaars TOOST LRVDM. Ze krijgen hun ’moment of fame’.

Studenten van Durf! nemen nu het voortouw door de TOOST in een nieuw jasje te steken en de jongeren een podium te geven. Ook actieve wijkbewoners, mensen van Jongerenwerk Utrecht (JOU), DOCK, Vrijwilligerscentrale Utrecht en Gemeente Utrecht helpen mee. Dit jaar werken we weer samen met Muziekpodium Azotod. We bedenken samen hoe we de TOOST in januari 2022 op een originele wijze samen kunnen vieren.

Naast wisseltrofee Het Gouden Stokstaartje gaat ook wisseltrofee De Gekleurde Mier naar een nieuw huis komend jaar. Deze nieuwe prijs is in het leven geroepen specifiek voor de jongeren in de wijk.

Kijk terug naar de eerste online TOOST: het speciale YouTube kanaal “TOOST LRVDM” of plak dit adres in de browser balk: https://www.youtube.com/channel/UCC1Bsu4bdc5xUXcGMTB0V4w
Twitteren over de TOOST? Dat gaat door onder  #TOOSTLRVDM. Naast Twitter is er ook een gloednieuwe Instagram pagina.

Reacties

Cookieinstellingen