Eigen wellness in tuin met (zwem)spa- advertentie

Foto: Elite Wellness

Vind u een vakantiehuisje met jacuzzi ook altijd zo fijn ? Of een Wellness centrum bezoeken? Ontspannen met een spa kan ook in uw eigen tuin.

Een tijdje in de jacuzzi is niet alleen leuk en super ontspannend. Het is ook erg gezond en u voelt zich herboren. De hoge temperatuur van het water verlicht spierpijn en gewrichtspijn. De massagestralen uit de Hydrojets zorgen voor een betere bloedsomloop. U voelt zich weer helemaal top fit. En wat dacht u van relaxen na een lange dag werk? Heerlijk!

Sporten in het water kan met onze zwemspa. Zwemmen is erg goed voor het hele lichaam. Onder water bent u namelijk gewichtloos. Uw spieren en gewrichten hoeven geen klappen op te vangen en dat zorgt voor een pijnloze ervaring. Daarnaast boekt u vaak ook betere resultaten wanneer u sport in het water. Uw hartslag gaat namelijk met 20% omhoog, net als de zuurstofopname. Ook neemt de vetverbranding tot 30% toe. En met een zwemspa in de tuin hoeft u niet naar een zwembad te gaan.

Tot slot, waarom kiest u eigenlijk voor Elite Wellness ?
– Ruim assortiment
– Voor iedereen betaalbaar
– Europese kwaliteit en productie
– Meerdere showrooms
– Hoge klanttevredenheid
– Beste garantie
– Eigen monteurs en servicedienst
– Opgeleide adviseurs
– Amerikaanse Gecko technologie
– Méér dan 10 jaar ervaring in de Wellness branche
– Elite Wellness laat u jarenlang zorgeloos genieten

Bezoekt u een van onze showrooms in Nieuwegein of Roosendaal (binnenkort Etten-Leur). Onze adviseurs weten waar ze over praten en helpen u graag de keuze te maken die het beste bij u past. Vervolgens komen onze eigen getrainde monteurs de spa of zwemspa voor u plaatsen en monteren zodat u diezelfde avond al kunt genieten.
Voor meer informatie bekijk onze website

Reacties

Cookieinstellingen