Halloween Speurtocht in Leidsche Rijn Centrum

Foto: LRC

Na het drukbezochte Halloween spektakel in 2019 in Leidsche Rijn Centrum kunnen griezelliefhebbers dit jaar hun hart weer ophalen in het winkelgebied. Het Halloween evenement vindt plaats op vrijdag 29 oktober van 16:00 tot 20:00 uur. Het is dan ook koopavond dus de winkels in LRC zijn geopend.

Deze editie zal er wederom een speurtocht zijn voor kinderen, waarin zij aan de hand van een speurtochtkaart met hints bij de diverse deelnemende winkeliers langs kunnen gaan. In de winkels ontvangen zij een stempel op hun kaart en bij een volle kaart kunnen ze deze inleveren voor een kleine traktatie.

Natuurlijk lopen er weer veel griezels door het centrum en kan het zomaar gebeuren dat de kinderen oog in oog komen te staan met enge heksen, bloeddorstige vampiers of een verdwaalde spookbruid. Meedoen met de Halloween Speurtocht? De speurtochtkaart kun je op vrijdag 29 oktober tussen 16:00 en 20:00 uur ophalen in LRC. Lees hier binnenkort meer over op de facebookpagina en website van Leidsche Rijn Centrum www.leidscherijncentrum.nl.

Reacties