Urban mix: activiteiten voor 7 tot 17 jarigen in de herfstvakantie

Foto: Herman Kemperman

De Urban Mix crew heeft op donderdag 21 oktober van 13:00 tot 16:15 uur weer allerlei activiteiten in Vleuterweide voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar klaar staan.

Deze crew bestaat uit verschillende partners uit de wijk, samen organiseren zij tijdens de herfstvakantie een divers activiteitenprogramma bekend als de Urban Mix. Vanaf deze editie is het kosteloos om mee te doen aan allerlei sporten, spelactiviteiten en workshops.

Zowel binnen als buiten zijn kinderen en jongeren welkom om mee te doen met bubbelvoetbal, basketbal, kickboksen en hiphop dans. Ook is het mogelijk om een DJ workshop te volgen. En als je even op adem wil komen kan dit bij de knutselactiviteit en het graffiti spuiten.

Ook is er de opening van de eerste Krajicek Playground in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De wekelijkse activiteiten op dit veld worden vanaf nu versterkt door Scholarshippers uit de wijk. Dit zijn enthousiaste jongeren die een rolmodel voor de jeugd willen zijn. De opening is te aanschouwen tussen 13:00 tot 13:30 uur.

Het programma is verdeeld over drie blokken van 13:30 tot 14:15 uur, van 14:30 tot 15:15 uur en tenslotte van 15:30 tot 16:15 uur. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 12:30 tot 13:00 bij de Weide wereld op de Teunisbloemlaan 50, Utrecht.
Meer informatie en het volledige programma staat op de site van de Brede school Vleuterweide: https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide

Deze activiteiten worden georganiseerd door De Brede School Vleuterweide, DOCK Utrecht, SportUtrecht, Stichting JoU, SUB, Cultuur19, KLUB19 en DURF. Doordat de Krajicek Foundation partner is geworden, zal de Urban Mix vanaf nu gratis zijn!

 

Reacties