Harry Potterdiner bij Resto vanHarte

Foto: Resto VanHarte

In het kader van de Kinderboekenweek haakt vrijwilligersorganisatie Resto VanHarte aan op de bekende boekenserie. Op dinsdag 12 oktober staat Harry Potter centraal bij Resto VanHarte Kanaleneiland en op vrijdag 15 oktober in Leidsche Rijn.

Tussen de gangen door laten gasten en vrijwilligers hun favoriete fragmenten van Harry Potter horen, zelf of voorgelezen door iemand van het VanHarteteam. In de drie gangen komen gerechten voor uit de boeken, of wordt naar delen van het verhaal verwezen. ‘Je kan gewoon lekker komen eten zoals altijd, maar je mag natuurlijk ook in Harry Potter outfit verschijnen,’ vertelt Jolanda Panis, manager van Resto VanHarte Utrecht.
Buurtrestaurant Resto VanHarte is een laagdrempelig restaurant waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten aan tafel. Vrijwilligers uit de wijk koken gecoacht door een professionele chef-kok lekkere en mooie driegangendiners. Doel is om de sociale cohesie in de wijk te versterken en te zorgen dat buren elkaar (weer) leren kennen.

Reserveren

Het team kookt en dekt de tafel voor wie er die avond komen. Daarom is het belangrijk om te reserveren. Dat kan via www.restovanharte.nl of 0900-9003030 . Er kan rekening gehouden worden met dieet/halalwensen De kosten voor het diner in Kanaleneiland bedragen 7 euro of met u-pas 6 euro, in Leidsche Rijn is dat 6 en 5 euro met u-pas. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Inloop is om 17.30 uur en het programma start om 18.00 uur. Het diner in Kanaleneiland is aan de Bernadottelaan 23, in Leidsche Rijn aan de Eerste Oosterparklaan 76.

 

Reacties