Gezocht bruikbare (tweede-hands) kinderboeken voor kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand

Foto: Frank Peek

De verkoop van tweedehands kinderboeken is een vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Wij zijn hiervoor op zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar die nog steeds de moeite waard zijn om gelezen te worden. Dus, mocht u aan het opruimen zijn en geschikte kinderboeken hebben, stuur een berichtje, met vermelding van emailadres en telefoonnummer, naar [email protected] Er wordt dan contact opgenomen om een afspraak voor het afgeven of ophalen van de boeken te maken.

De kinderboekenmarkt vindt plaats in en rondom het pand van Brede School Het Zand op woensdagmiddag 30 september 2020 van 12.30 – 14.30 uur. Naast de verkoop van boeken zijn er tal van andere activiteiten die in het teken staan van het thema van de landelijke Kinderboekenweek 2020: EN TOEN? Er wordt teruggegaan in de tijd. De wereld van vroeger wordt tastbaar gemaakt
Iedereen is van harte welkom!

De kinderboekenmarkt is een initiatief van de ouders van Brede School Het Zand en wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Saartje Kinderopvang, DOCK en Cultuur19.

Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht. Voor de link: https://bit.ly/2VvXK7m
voor overige activiteiten in de Brede School: www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand

 

 

Reacties