PostcodeStraatprijs van 300.000 euro valt in Leidsche Rijn

Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden
Foto: Postcode Loterij

Mooi nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3544 NE (straat: Westlandsetuin) in Utrecht. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars.

Marieke en Niels zijn verrast met een cheque van 50.000 euro én een gloednieuwe auto. Zij hebben een grote wens: “We willen heel graag op vakantie naar Amerika.” Robin wint 25.000 euro en weet wel raad met zijn geldprijs: “Ik wil graag windsurfen in Australië!” Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

De uitzending van de uitreiking aan de winnaars is op 4 oktober te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

 

Reacties