Getuigen gezocht schietincident Terwijde

Foto: Politie

De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident in Terwijde dat maandagavond op de Jazzsingel plaatsvond. Daarbij raakte een man gewond.

Rond 23:00 uur kwam op maandag een melding binnen dat er geschoten zou zijn. Ter plaatse troffen agenten het gewonde slachtoffer aan dat door omstanders werd geholpen. Omdat de verdachte nog in de buurt kon zijn, hebben agenten eerst de omgeving veiliggesteld en met linten afgezet. Het 26-jarige slachtoffer uit Den Haag is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de buurt uitgekamd, maar de verdachte niet gevonden. De recherche heeft uitvoerig sporen- en buurtonderzoek gedaan en heeft al een aantal mensen gesproken, maar wil graag in contact komen met meer getuigen. Heeft u iets gezien van het incident of weet u meer over de verdachte? Die zou na het incident richting Terwijdesingel weggereden zijn in een grijze auto, vermoedelijk een Volkswagen.

Reacties

Cookieinstellingen