Azotod maakt 1,5 meter muzieksessies

Foto: Azotod

In augustus start Azotod een serie akoestische concerten van Utrechtse bands op 1,5 meter afstand. Het muziekpodium van Leidsche Rijn start het nieuwe seizoen al vroeg en biedt thuisblijvers een voorproef van wat komen gaat.Telkens om 15.30 en 19.30 uur worden bezoekers ontvangen in een sfeervolle huiskamer met bediening aan tafel.

Op 14 augustus treedt Emily’s Heartache twee keer op voor beperkt publiek en op 5 september NinaLynn en haar band. Emily’s Heartache is een band met Dirk Vermeij, Arthur Bont en Nico Heijligers. Ze spelen zowel bekende rock covers eigen werk. NinaLynn is een 22 jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities.

Kaarten voor de 1,5 Meter Sessie zijn gratis te reserveren via www.Azotod.nl. Op de dag zelf wordt gevraagd voor vrijwillige bijdrage om dit programma te steunen.

In het nieuwe seizoen verzorgt Azotod maandelijks 1,5 Meter Sessies met bands uit de stad, de regio en het land. Daarnaast zullen, zodra het mogelijk is weer aanstormende en gevestigde Utrechtse bands het podium betreden. Natuurlijk staan ook dansavonden als Het foute Uur van Q-Music, Slapen Kan Altijd Nog en Dance Classics met Ben Liebrand en Utrechtse DJ’s weer op het programma. Samen met de collega’s in de popsector zullen verrassende bands het podium van Azotod beklimmen en Cultuur19 draagt via de Leidsche Rijn Connectie bij met programma’s voor jong en wat ouder.

 

Reacties

Cookieinstellingen