Open Tuin Meerndijk

Foto: LRN

Op zaterdag 5 juni opent Ina van Dis, in samenwerking met Groei en Bloei Utrecht, haar “Cottagetuin” voor bezoekers. In juni 2019 heeft Ina haar tuin ook open gesteld voor de Meerndijk bewoners en velen waren verrast van de prachtige borders, verrassende paadjes en de keramische objecten van de hand van Ina.

Rondom haar vrijstaand huis uit de jaren dertig bevinden zich gazon, borders, hagen, een vijver, een plantenkasje en diverse zitjes. Ieder
hoekje is het aanzien waard. De aanleg is natuurlijk en doet cottageachtig aan vanwege het speelse gebruik van planten en de eenvoud van materialen. Het sierlijk vormgegeven gazon brengt rust en evenwicht in de tuin. Er zijn overal paadjes, zitjes, een pergola, een kleine berceau, buxusdieren en een vijver en al dat verrassende brengt spanning in de tuin. De grote collectie van planten is geselecteerd op bladvorm, stevigheid, kleur, het niet-woekeren en ook juist het speelse karakter.
Bezichtiging tussen 10-17 uur op de Meerndijk 74.

Via de carport komt u bij de deur waardoor u meteen de tuin binnentreedt. Na het rondje door de tuin verlaat u via een zijdeur aan de andere kant de tuin weer. Wel zelf opletten op het bewaren van veilige afstand.

 

Reacties