FC Utrecht ‘één familie’ door het Sint Maartenpact

Foto: FCU

Sinds afgelopen maart hebben spelers, aandeelhouders, official partners en Business Club Leden van FC Utrecht de handen ineen geslagen om de FC Utrecht-community bij elkaar te houden. Zij storten een financiële bijdrage in het zogenoemde Sint Maartenpact. De opbrengst is voor bedrijven en supporters die op dit moment een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het Sint Maartenpact refereert naar de beschermheilige van Utrecht. Zoals de heilige zijn mantel deelde, wil de club op deze manier dat de community onderling deelt. Ook grootaandeelhouder Frans van Seumeren zegt op RTV Utrecht trots te zijn op het Sint Maartenpact. Hij zei dat de club één familie is en dat de rijken voor de armen gaan zorgen.

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen