Hockeyclub Fletiomare helpt mee

Foto: Fletiomare

Wekelijks worden ruim 1400 mensen in Utrecht ondersteund door de Voedselbank, hiervan bestaat meer dan de helft uit kinderen. Speciaal voor deze groep heeft Stichting LON (Live on Nothing) net als vorig jaar rond Koningsdag een inzamelingsactie opgezet. Het doel is opnieuw om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met speelgoed dat bij anderen in de kast ligt en een tweede leven verdient.

Stichting LON nodigt iedereen uit om ongebruikte, complete spellen en speelgoed te doneren aan de kinderen van de Voedselbank in Utrecht. Juist nu veel mensen bezig zijn met een grote voorjaarsschoonmaak en van alles tegenkomen, of misschien zelfs al speelgoed hebben klaarliggen dat ze graag op Koningsdag hadden willen verkopen. Ook de Utrechtse Hockeyclub Fletiomare zet zich komend weekend (corona-proof) in om speelgoed in te zamelen. Je kunt daar a.s. zaterdag en zondag tussen 09:00 en 12:30 doneren.

Tot en met 27 april kan er ingezameld worden op diverse locaties in- en buiten Utrecht. Zoek naar een inleverlocatie bij jou in de buurt op de website van Stichting LON: https://www.stichtinglon.org/speelgoed-actie-2021.

Reacties