Steekincident bij Station Terwijde

Foto: MB

Twee gewonden zijn gevallen en vier arrestaties zijn verricht op zondagmiddag rond Station Terwijde. Een sluimerend conflict liep uit op geweld waarbij door meerdere betrokkenen gebruik werd gemaakt van een mes.

Op zondag 18 april om 13.05 werd de politie gealarmeerd over een hooglopende ruzie met veel geschreeuw en agressie bij station Terwijde. De ruziezoekers, drie vrouwen en een man, zouden in het bezit zijn van messen en later bleek ook daadwerkelijk gestoken te zijn. Na aankomst van de politie bleken twee van de betrokken amokmakers steekwonden te hebben opgelopen. Alle aangetroffen betrokkenen hadden een rol gehad in het geweld. Zij werden allemaal door de politie gearresteerd. De gewonden werden na behandeling in het ziekenhuis overgebracht naar het politiebureau.

Onderzoek

De recherche van het basisteam Utrecht-West is druk bezig met verhoor en nader onderzoek naar de toedracht en de rol van de aangehouden verdachten daarin: ‘We hebben al getuigen gesproken maar meer informatie is altijd welkom. Neemt u daarvoor via 09008844 contact op met de recherche van het politiebureau in De Meern. We zijn speciaal op zoek naar een getuige die het incident zou hebben gefilmd. Deze getuige wordt dringend verzocht zich te melden.’

Cookieinstellingen