Projecten voor en door vrijwilligers

Foto: In de kern gezond

Samen dingen doen, zeker nu in de pandemie extra belangrijk. Dit zijn een aantal mogelijkheden voor Leidsche Rijn en Vleuten De Meern.

Vriendschappelijk huisbezoek

Humanitas en de Zonnebloem slaan de handen ineen voor 75+’ers in Leidsche Rijn. Met project ‘Vriendschappelijk Huisbezoek Leidsche Rijn’ brengen zij bewoners met elkaar in contact. Kent u iemand die baat heeft bij een maatje of wilt u vrijwilliger worden?
https://www.humanitas.nl/afdeling/utrecht/activiteiten/vriendschappelijk-huisbezoek/

Samen wandelen

Hebt u behoefte aan een wandeling en gezelschap? Indekerngezond organiseert één-op-één wandelingen met een maatje. Interesse? Stuur dan naar [email protected] uw naam, dag, tijd van voorkeur en eventuele bijzonderheden.

Klushulp gezocht

Voor 15 nieuwe appartementen in Nijevelt zoekt het Leger der Heils vrijwilligers die op 19, 20 en/of 21 april kunnen helpen verven. Nijevelt is een kleinschalig woonproject waarbij mensen met en zonder begeleiding een gemeenschap vormen. Voor de verf en benodigdheden wordt gezorgd. Aanmelden kan via 06 – 11840225 of per mail.

Reacties