Kleine expositie in het Atelier bij Máximapark

Foto: Joyce Immig

In deze nieuwe expositie in de etalage van het atelier zijn kleurrijke acrylschilderijen te zien van Joyce Immig en beelden van Renata Nieuwenhuizen. Het thema van deze expositie is “Wandelingen”.

Wandelingen vormt qua thema een mooie aansluiting met de locatie van de etalage, midden in het Máximapark én met deze tijd, waarin heel veel gewandeld wordt. Ook zijn de musea nog steeds dicht, dus veel kunst is er niet te zien. De acrylschilderijen zijn kleurrijk, verbeelden de natuur en de seizoenen, vooral zoals die te zien is in bomen. Maar er zijn ook vogels te zien, strandtaferelen en een enkel portret.
“Tijdens mijn wandelingen maak ik foto’s die ik gebruik als uitgangspunt voor mijn schilderijen. In het bos zie ik op elk tijdstip van de dag, tijdens alle seizoenen, allerlei kleuren. Eén boom trekt me heel erg aan, daar wil ik steeds weer naar toe. Elke keer is de sfeer heel anders. Die sfeer probeer ik over te brengen op het doek, ” aldus Immig.
De beelden van Nieuwenhuizen combineren mooi bij het werk van Immig, Zo zijn er egels van speksteen bij de bomen, stenen vogels en een schelp van albast bij het strand-thema.

De expositie is te zien tot en met 9 mei 2021 bij het Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten.
Van te voren even bellen kan ook, als er dan verder geen bezoekers zijn, kunt u ook even binnen kijken. 06-31597565

 

Cookieinstellingen