Wijkverpleegkundig team AxionContinu in Gezondheidscentrum Het Zand

Foto: Axion Continu

Vandaag 1 april heeft het wijkverpleegkundig team van AxionContinu een nieuwe teampost geopend in Gezondheidscentrum Het Zand, Vogelvlinderweg 56, in Leidsche Rijn Utrecht.

Het wijkverpleegkundig team biedt een breed aanbod van zorg en ondersteuning bij u thuis, wanneer thuis wonen door ziekte, een handicap of ouderdom moeilijker wordt. Dit varieert van hulp bij het opstaan en naar bed gaan, wondverzorging, hulp bij medicijngebruik, tot aan ondersteuning van cliënt en mantelzorger.

Naast Parkwijk nu ook in Het Zand

AxionContinu levert vanaf 2016 wijkverpleging in Leidsche Rijn vanuit een kantoor in Parkwijk. Met een tweede team in het gezondheidscentrum Het Zand kunnen wij nog beter wijkverpleging bieden in heel Leidsche Rijn. Door de nieuwe teampost is de afstemming met de andere zorgverleners in het gezondheidscentrum Het Zand ook laagdrempeliger. De kleinschaligheid van beide teams (Team Leidsche Rijn Noord en Team Leidsche Rijn Zuid) blijft bestaan en de teams werken nauw samen. Dit zorgt voor korte lijnen en zo veel mogelijk vertrouwde gezichten bij u thuis.

Heeft u zorg thuis nodig? Bel of mail ons. We komen u graag helpen. 06 – 345 245 43 of [email protected]

 

Reacties