Kunstvakantieweek bij De Vrijstaat

Foto: LRN

De Kunstvakantieweek van De Vrijstaat (8+) staat deze zomer in het teken van 𝘍𝘭𝘰𝘸𝘦𝘳 π˜—π˜°π˜Έπ˜¦π˜³. Een week die uit zijn voegen barst want alles draait om de kracht van de natuur. De uitbundige kleuren van de bloemen, de wonderbaarlijke wereld van de virussen, de structuur van klei en modder of de power van het vuur. Wij laten ons deze week inspireren door de rijkdom die de natuur ons te bieden heeft.

Diverse kunstenaars

Met diverse kunstenaars ga je aan het werk om kunstwerken en performances te maken waarin de vier elementen van onze natuur aan bod komen: water, aarde lucht een vuur. Beeldende kunst, digitale media, theater & muziek: alle disciplines komen aan bod in de workshops met de kunstenaars en het uitgebreide activiteitenprogramma. Natuurlijk werken we toe naar een happening in Flower Power stijl, waar we het publiek uitnodigen om samen met ons de natuur te vieren. In en om De Vrijstaat vullen we de ruimte met onze kunstwerken en geven de bezoekers een zinnenprikkelende ervaring.

Er is nog beperkt plek, dus meld je vandaag nog aan!

Reacties