Bea Adventure Forest aangeplant in De Meern

Foto: Beatrixschool

Aan de Laan 1954 in De Meern wordt hard gewerkt aan een nieuw gebouw voor de Koningin Beatrixschool. Ook het schoolplein van maar liefst 5000 vierkante meter wordt helemaal vernieuwd.

Een belangrijk onderdeel van het schoolplein is het Tiny Forest (TF). De kinderen van de groepen 6 hebben hiervoor de naam Bea Adventure Forest bedacht. Op donderdag 18 maart hebben zij ook geholpen met de aanplant van de jonge boompjes en struiken. De komende maanden krijgt deze nieuwe aanplant de tijd om goed te wortelen en te groeien, zodat het Bea Adventure Forest klaar is om te worden gebruikt als buitenlokaal, wanneer de school aan het einde van dit jaar verhuist naar het nieuwe schoolgebouw.

Ontmoetingsplek

De kinderen kunnen dan direct onderzoekjes doen als TF Rangers en helpen bij het onderhouden en schoonhouden van het TF. Daarnaast mogen buurtbewoners het TF bezoeken en gebruiken als ontmoetingsplek. 


Reacties