Een speelgoedabonnement als oplossing tegen te veel speelgoed

Foto: Pixabay

Je zou het een moderne speelotheek kunnen noemen: KIDDOS Toys Club verzorgt een compleet speelgoed aanbod voor kinderen tot 6 jaar oud. Iedere maand bezorgen zij duurzaam speelgoed, dat perfect aansluit op de wensen van hun leden. Op deze manier willen zij proberen de hoeveelheid onnodig geproduceerd speelgoed te beperken, ouders tijd en moeite besparen én kinderen laten opgroeien met educatief speelgoed dat normaal gesproken misschien onbereikbaar zou zijn.

Iedere maand selecteert KIDDOS nieuw speelgoed voor hun leden. Kinderen tot zes jaar worden ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën en op basis van hun interesses krijgen zij iedere maand speelgoed thuisbezorgd. Het gebruikte speelgoed wordt na een maand weer opgehaald, professioneel gereinigd en gedesinfecteerd waarna het weer naar andere kinderen kan. Michiel de Kloet, vader van Floortje (twee jaar): “Wij zagen de hoeveelheid speelgoed bij ons thuis steeds immensere vormen aannemen, terwijl onze dochter vaak na een korte periode was uitgekeken op bepaald speelgoed.”

Oplossing

KIDDOS biedt op deze manier een oplossing voor bewuste ouders, die hun kinderen in de watten willen leggen met verschillende soorten speelgoed. KIDDOS bezorgt het speelgoed zoveel mogelijk elektrisch, verpakt in herbruikbare linnen zakjes. Na een maand zoek je alles weer bij elkaar, en dan staan ze op de stoep met een nieuwe tas speelgoed. Meer info: www.kiddostoysclub.nl.

 

Reacties