Wielklem voor langparkeerders parkeergarage Parkwijk

Foto: MB

In de parkeergarage bij winkelcentrum Parkwijk is een nieuw beleid ingevoerd: je mag je auto er niet meer permanent parkeren.

Iedereen die zijn auto wel eens in de parkeergarage bij het winkelcentrum in Parkwijk parkeert, ziet daar vaak een aantal klassieke auto’s staan. Ze staan daar vrijwel altijd: droog en beschut tegen sneeuw, zout en ijzel. Dat kan nu niet meer, zo vindt de gemeente. Parkeren is er weliswaar nog steeds gratis, maar het mag er niet meer eindeloos lang. Doe je dat wel, dan krijgt je auto een wielklem in de parkeergarage. Deze wordt voor 139 euro verwijderd. Als je je auto met wielklem toch laat staan, wordt je auto uiteindelijk een keer weggesleept.

De eigenaren van de old timers die daar altijd staan, moeten dus op zoek naar een andere parkeerplek.

Reacties