Project Durf! organiseert een vossenjacht in Leidsche Rijn

Foto: Pixabay

Project Durf!, de jongerencommunity uit Leidsche Rijn, organiseert op dinsdag 23 februari een vossenjacht in Leidsche Rijn voor kinderen van 2 t/m 17 jaar (onder de begeleiding van ouders). De Vossenjacht wordt georganiseerd om kinderen lekker naar buiten te krijgen in de vakantie en actief bezig te laten zijn in deze lastige tijd.

De Vossenjacht start op 23 februari om 11.00 uur bij Maximus Brouwerij (Pratumplaats 2A), waar alle informatie wordt uitgereikt. In een gebied rondom het Máximapark zitten vanaf dat moment 13 ‘ontsnapte sporters’ verstopt.  Aan de kinderen de vraag om deze sporters te vinden en te helpen. Dit kan op verschillende moeilijkheidsniveaus. Het laatste startmoment is om 14.00 uur. Deelnemers krijgen koffie, thee of chocomel van Brouwerij Maximus en Parkrestaurant Anafora. Het evenement wordt voor de tweede maal gehouden en was de vorige keer, in de vorm van een fotospeurtocht, al een succes.
Meer informatie: www.durf.info

Opgeven kan via [email protected].

Reacties