Thuis naar het theater – leuk in deze vakantie!

Foto: Podiumkids

Het online platform Podiumkids Thuis, waarop professionele jeugdgezelschappen hun digitale registraties bundelen, trok honderden kijkers in de kerstvakantie. Familievoorstellingen voor 3+ tot en met 10+ konden on demand thuis bekeken worden. Ook tijdens de voorjaarsvakantie biedt het platform verantwoorde schermtijd en een uurtje theaterkunst.

Sinds begin februari staan er weer nieuwe voorstellingen op Podiumkids Thuis en het aanbod blijft groeien. De gezelschappen hebben hun tournees moeten stilleggen tot nader order, premières en producties moeten annuleren. Met Podiumkids Thuis bereiken zij toch het kinderpubliek. Podiumkids Thuis is een initiatief van een collectief van 26 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van € 2,99.
Ook Het Filiaal theatermakers uit Utrecht is aangesloten bij Podiumkids Thuis.

Reacties

Cookieinstellingen