Je eigen jacuzzi, sauna, infraroodcabine of hottub tijdens de lockdown? Dat kan!

Foto: EW

We zijn veel thuis dit jaar. We werken veelal vanuit huis en kunnen geen verre reizen maken. Dan kun je het jezelf maar het beste zo prettig mogelijk maken, zo denken veel mensen die zichzelf verwennen met een eigen jacuzzi, sauna, infraroodcabine of hottub. Dan heb je het vakantiegevoel in je eigen huis.

(advertorial)

Hoe lekker is dat om een hottub in je eigen tuin te hebben? Of een jacuzzi of sauna? Elite Wellness in Nieuwegein is al jarenlang actief in de ‘spa’ – in de volksmond jacuzzi genoemd – en de infrarood- en saunabranche. “Het is onze missie om er voor te zorgen dat u na de aankoop gewaarborgd bent van jarenlang zorgeloos genot”, zo stellen ze. Ze verkopen alleen producten van Europese kwaliteit en hebben eigen monteurs en adviseurs.

In deze coronatijd is het nu even niet mogelijk om een spa, sauna, hottub of zwemspa te komen bekijken in de showroom in Nieuwegein, maar het team van Elite Wellness staat wel klaar om te videobellen, whatsappen, e-mailen of te telefoneren. Gepast advies aan huis behoort ook tot de mogelijkheden (met de coronaregels in acht nemend).

Er zijn nog een aantal spa’s uit voorraad leverbaar, maar ook de sauna’s en hottubs zijn snel leverbaar. Op www.elite-wellness.nl vind je het totale assortiment.

Waarom Elite Wellness?

  • Europese productie & kwaliteit
  • Eigen serviceteam
  • Méér dan 10 jaar ervaring in de wellnessbranche
  • Beste garantie
  • Therapeutische infraroodstralers
  • Full bodymassage spa’s
  • Gecko-technologie
  • Energiezuinig en ecologisch
  • Showrooms in Roosendaal en Nieuwegein
  • De klant staat op nummer 1

Reacties

Cookieinstellingen