Leidsche Rijn Centrum geeft doeboeken aan Antonius Ziekenhuis en Voedselbank

Foto: LRC

Mascotte Rijntje van Leidsche Rijn Centrum heeft onlangs haar eigen doeboek uitgebracht. Een boek vol met raadsels, puzzels, weetjes en moppen. Deze week is Rijntje op pad gegaan om doeboeken af te geven in het St. Antonius Ziekenhuis en bij de Voedselbank Leidsche Rijn.

Het ‘Rijntje Doeboek’ werd eerder speciaal voor de leden van de Rijntje Club tijdens een besloten feestje gelanceerd. Met het doeboek kunnen kinderen zich toch vermaken tijdens de donkere dagen. Naast de leden van de Rijntje Club wilde Rijntje ook graag de kinderen in het St. Antonius Ziekenhuis en minder bedeelde kinderen in de omgeving een doeboek aanbieden.

Welkom extraatje

Ellen, kinderverpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis: “Ontzettend leuk en sympathiek dat Rijntje bij ons is langs geweest om deze mooie doeboeken te brengen. Ik denk dat we de kinderen hier erg blij mee zullen maken.” Ook Sabiet, Amber en Julien van Voedselbank Leidsche Rijn zijn blij dat ze met de doeboeken kinderen in de buurt blij kunnen maken: “Dit doeboek is zo vlak voor de kerstdagen een zeer welkom extraatje voor de kinderen.”

Cookieinstellingen