Maaltijden aangeboden in Leidsche Rijn tijdens de donkere dagen voor Kerst

Foto: Buurtmaaltijden

December is de maand van samenkomen. Door corona ziet kerst er thuis, in buurthuizen, verpleeghuizen en andere sociale ontmoetingsplekken anders uit. Daarom brengt BuurtMaaltijden op 22 december het BuurtMaaltijden decemberdiner bij mensen thuis!

BuurtMaaltijden is al sinds maart actief in Utrecht Overvecht, maar op 22 december maken ze hun coronaproof concept van een maaltijd met een praatje aan de voordeur beschikbaar voor iedereen in Utrecht die mee wil doen! Dus ook in Leidsche Rijn. De bezorgers gaan langs bij eenzame of kwetsbare mensen, die in deze barre tijden sociaal wat geïsoleerd dreigen te raken. Hen wordt een maaltijd aangeboden, waarbij de maaltijd een middel is om contact te leggen. Op deze manier willen de bezorgers een lichtpuntje zijn voor eenzame, kwetsbare mensen in Leidsche Rijn en de rest van Utrecht.

Heb jij een buurvrouw die de deur bijna niet uit komt? Een opa die bijna niemand ziet? Je kunt via de website mensen aanmelden die wel een praatje of een gezonde maaltijd kunnen gebruiken. Je kunt ze aanmelden voor 19 december via www.buurtmaaltijden.nl/decemberdiner.

 

Cookieinstellingen