Wijnbar Most in Leidsche Rijn organiseert online wijnproeverij

Foto: most

Wijnbar Most in Leidsche Rijn Centrum organiseert gráág wijnproeverijen. Dat gaat nu gewoon door, maar dan online.

Hoe werkt dat dan? Er is ervaring mee opgedaan tijdens de eerste lockdown, en de eigenaren Wouter en Julian gaan er nu mee door. De eerste is zaterdag 17 oktober en start om 20.30 uur. Voor die tijd kun je dus laten weten of je wil meedoen. Je krijgt dan een pakket met zes flesjes van 125 ml.

Deze wijnen proeven de deelnemers ‘blind’ en tijdens de proeverij onthullen Wouter en Julian welke wijnen er allemaal in het pakket zitten. Ze vertellen meer over de wijnen die je proeft en via de chat kunnen jullie je vragen stellen die ze dan live kunnen beantwoorden. De cafés zijn toch dicht, dus dit lijkt de heren best een gezellig alternatief.

Loket met gepaste afstand

De proeverij start om 20:30u, de link naar de proeverij komt zaterdag in het event op Facebook te staan. Mocht je geen Facebook hebben, vermeld dat dan bij je aanmelding, dan mailen ze de link. Het aantal pakketten is beperkt, dus wees er snel bij! Het afhalen van de wijn pakketten gebeurt natuurlijk met gepaste afstand; we hebben een loket ingericht om de sociale afstand maximaal te behouden.

Enthousiast geworden?
Mail Most op [email protected] met de volgende informatie:
– Het aantal pakketten
– Of je de link voor de proeverij in je mail wil ontvangen
– Of je er een Most borrelplank bij wilt

Veel plezier!

Reacties