Week tegen Eenzaamheid: Resto VanHarte Leidsche Rijn biedt gezelligheid

Foto: Resto VanHarte

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid is er in heel het land extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In Leidsche Rijn is op vrijdag 9 oktober een diner bij Resto VanHarte, waar iedereen welkom is.

Tijdens het diner verzorgen studenten van de Hogeschool Utrecht een (muzikaal) programma. Daarnaast krijgen alle gasten iets lekkers mee naar huis om iemand anders, die wel eens eenzaam is of alleen, te verrassen. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Meedoen

Resto VanHarte is een levendig buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners waar iedereen mag aanschuiven. De Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Twee shifts

Vanaf vrijdag 9 oktober breidt Resto VanHarte haar aanbod in Leidsche Rijn uit met een extra shift per avond. De populariteit van Resto VanHarte groeit in Leidsche Rijn en door de coronamaatregelen kan het buurtrestaurant minder mensen ontvangen dan voorheen. Om toch iedereen de kans te bieden om gezellig aan te schuiven, zijn er vanaf 9 oktober twee shifts per avond: één van half vijf tot kwart voor zes en één van half zeven tot circa half negen. Tussendoor wordt het restaurant snel coronaproof gereinigd zodat samen eten gezellig, lekker én veilig is.

Reserveren

Wel moet je even reserveren. Dat kan via https://reserveren.restovanharte.nl/ of telefoonnummer 0900 900 3030 (op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur). Per diner is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kosten voor het diner: 6 euro (of 5 euro met korting met U-pas).

(de foto is gemaakt voor corona toesloeg)

Cookieinstellingen