Gemeente helpt ondernemers energie te besparen met advies door Klimaatgerust

Foto: Klimaatgerust

Het is de afgelopen maanden niet gemakkelijk geweest voor de winkelstraten. De gemeente Utrecht wil daarom graag een handje helpen en is samen met Klimaatgerust een project gestart om ondernemers in retail en horeca vrijblijvend te informeren over energiebesparing en verduurzaming.

Klimaatgerust zet zich op verschillende manieren in om zowel bedrijven als consumenten in beweging te krijgen om gezamenlijk naar klimaatneutraal ondernemen te werken. Want er zijn wel duurzaamheidsdoelstellingen, maar hoe kunnen kleine ondernemers deze realiseren? Medewerkers van Klimaatgerust komen langs bij de ondernemer en samen kijken ze waar besparingen te realiseren zijn. Ook geven ze tips waar je op kunt letten en laten ze zien welke mogelijkheden er zijn om je investeringen omlaag te brengen. Want met beperkte middelen kun je ook al resultaat bereiken.

De gemeente Utrecht maakt het mogelijk dat Klimaatgerust deze Klimaatplannen gratis kan aanbieden aan ondernemers. Ook ben je als ondernemer niets verplicht als je meedoet. Meer weten? Kijk op www.klimaatgerust.nl¬†of mail [email protected].

Reacties