Hoe gezond is Utrecht?

Foto: Pixabay

Hoe gezond is Utrecht? Op die vraag gaat de Gezondheidsmonitor antwoord geven. Dat is een landelijk onderzoek waarvoor ruim 21.000 Utrechters de komende tijd worden uitgenodigd. De Gezondheidsmonitor brengt de gezondheid, sociale situatie en leefstijl van de Nederlandse bevolking in beeld en draagt bij aan goed gezondheidsbeleid.

Heb je een uitnodiging ontvangen voor de Gezondheidsmonitor? Vanaf 28 september 2020 is de online vragenlijst beschikbaar. Het invullen kost ongeveer een half uurtje. Je gegevens worden volstrekt vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Met alle input wil de gemeente bereiken dat nog meer inwoners zich gezond voelen gezond zijn en gezond blijven.

Heb je geen vragenlijst ontvangen en wil je toch graag meedoen? Ga dan naar ggdgezondheidsmeter. Daar vind je de vragenlijst voor inwoners die geen uitnodiging hebben gehad.

Reacties