Gezellige buurt-BBQ in winkelcentrum Terwijde

Foto: FanWorks Events

Dit jaar zag de BBQ in Winkelcentrum Terwijde er iets anders uit dan normaal, maar minder gezellig was het zeker niet. De bezoekers werden afgelopen zaterdag ontvangen in één van de drie verschillende tijdsloten.

Even de handen desinfecteren, afstand houden en zoveel mogelijk op uw plaats blijven zitten was het devies van de organisatie. Er klonk gezellige muziek, er waren volop kinderactiviteiten en de bezoekers werden bediend door tal van vriendelijke dames. Heerlijke hapjes en drankjes werden geserveerd door De Driehoek, Bakkerij Neplenbroek, Fesleyen, Ideal Market, Sugar Lips en Slagerij Ton Oostveen.
Enthousiaste bezoekers
“Normaal staan er hier 750 klanten op het plein, maar nu ontvangen we de mensen in kleinere groepen, waardoor we meer aandacht hebben voor de klanten”, aldus Ton Oostveen, slager en voorzitter van de winkeliersvereniging. “De bezoekers van het evenement waardeerden dit bijzonder. Een oudere dame kwam speciaal naar mij toe om te zeggen dat ze een wereld avond had gehad, en dat ze voor haar gevoel lekker uit eten was in haar eigen winkelcentrum. We hebben echt enorm veel complimenten ontvangen over de opzet van het evenement.”
De Buurt BBQ werd mogelijk gemaakt door alle winkeliers van Winkelcentrum Terwijde en het Ondernemersfonds Utrecht.
Cookieinstellingen