Elizabeth opent nieuwe boetiek in De Meern

Foto: Eldano

Je moet het éven weten, maar er is een leuke ondernemer in De Meern neergestreken met een nieuwe boetiek. Deze zit boven Bloem 2.0 aan het Castellumplein, tegenover de Marekerk.

De ingang van boetiek Eldano is ín Bloem 2.0, daar moet je met de trap naar boven. “Er komt nog een bord buiten en een poster op het raam hoor”, zegt ondernemer Elizabeth Kocovic. “De deuren van mijn winkel zijn open sinds 5 september, maar men moet mij nog een beetje ontdekken.” Het helpt dat er een rek met kleding van haar in Bloem 2.0 staat. Als mensen daar in snuffelen worden ze geattendeerd op de winkel boven. “Maar dat wordt nog wat duidelijker”, aldus een enthousiaste Elizabeth.

Dom of slim?

Ze vertelt dat ze een echte ondernemer is, ze heeft jaren een kinderdagverblijf gehad. Met een boetiek als deze volgt ze haar hart. “Of ik ben heel dom, of ik ben heel slim”, lacht ze op de vraag waarom ze juist in deze tijd een nieuwe boetiek opent. “Het is inderdaad een lastige tijd, maar ik geloof dat vrouwen altijd behoefte hebben aan mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding. Die bied ik.” Haar hoofdcollectie bestaat uit de Nederlandse merken Y-conic en My Pashion. Deze gebruiken mooie stoffen die lekker aanvoelen en die je niet hoeft te strijken. “En de stukken zijn eindeloos te combineren. Met een andere schoen eronder heb je meteen een andere uitstraling.” Elizabeth vult deze hoofdcollectie aan met mooie vesten, warme sjaals en andere basics.

Eldano is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op je eerste aankoop krijg je tien procent korting. Meer informatie vind je op www.eldano.nl.

Reacties