‘Leidsche Rijn voor beginners’, een online cursus

Foto: MB

Ben je hier net komen wonen en wil je graag meer weten over de omgeving waarin je bent neergestreken? Of woon je hier al een tijdje en ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je nog niet weet? Misschien is deze online cursus dan wat voor jou.

Vanaf 2 oktober kun je online kennis maken met Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. De cursus begint op 2 oktober en is op vijf vrijdagavonden. En wat leer je dan zoal? Je komt meer te weten over de historische gronden waarop we leven. Hier liepen namelijk ooit de Romeinen. Castellum Hoge Woerd komt dan ook aan bod tijdens de cursus, net als de Historische Vereniging die we hier hebben.

Kortom, een leuk en gevarieerd aanbod, ook als je hier al langer woont. Meer weten? Kijk dan op lrvdm-voor-beginners.

Reacties