‘Beleef Leidsche Rijn’: dé nieuwe uitkrant voor Leidsche Rijn

Foto: E. van 't Veen

Het is Leidsche Rijner Evalien van ’t Veen gelukt om ook voor dit coronanajaar een mooie en informatieve seizoenskrant Beleef Leidsche Rijn te maken. Onder andere de UITladder is erin opgenomen.

Beleef Leidsche Rijn wordt samen met de VAR bezorgd en is ook op tal van plekken in de wijk mee te pakken. De ‘uitkrant van Leidsche Rijn’ staat vol  vrijetijdsinspiratie voor Leidsche Rijn. Evalien: “Er kunnen momenteel minder activiteiten georganiseerd worden of ze zijn op een andere manier opgezet. Dat is begrijpelijk. Maar we kunnen ten minste nog van veelzijdige activiteiten genieten. Check echter wel of er aanvullende maatregelen zijn, zoals vooraf reserveren of registreren.”

Ze benadrukt dat alle ondernemers en organisatoren zich heel bewust zijn van de RIVM-maatregelen. “Ze willen niets liever dan iedereen veilig ontvangen en een fijne tijd bezorgen. Ze hopen dan ook dat iedereen komt en de voorschriften opvolgt. Dan kan iedereen nu genieten en zij deze lastige periode doorkomen en plannen blijven maken en uitvoeren voor de toekomst.”

Deze najaar Beleef / UITladder Leidsche Rijn seizoenskrant loopt t/m medio november.

Reacties