Landelijke Atelierdagen Leidsche Rijn kunnen coronaproof doorgaan

Foto: LA

In deze grillige tijd is er toch nog een leuk ‘evenementje’ in Leidsche Rijn te vinden aankomend weekend, coronaproof en gratis. Je kunt namelijk ateliers bezoeken op de Landelijke Atelierdagen.

Deze zijn op 5 en 6 september van 12.00 tot 17.00 uur. Martha Goedings en Marloes Wijtsma, kunstenaars van @kunstlint, gooien dan hun atelier open voor publiek. Dit evenement zou al in het voorjaar plaatsvinden, maar kon toen helaas geen doorgang vinden in verband met de pandemie. Nu is het een ‘groot’ kunstevenement dat kleinschalig gehouden kan worden. Martha en Marloes zijn er blij mee want – zo stellen zij – wat is kunst als het niet bewonderd kan worden?

Beide ateliers zijn groot genoeg voor anderhalve meter afstand van elkaar. Ze zijn te vinden aan de Alendorperweg 10A in Vleuten (die van Martha www.marthagoedings.nl) en Schaduwrijk 28 in De Meern (die van Marloes www.marloeswijtsma.nl). Wie weet doe je inspiratie op!

Reacties