Twee nieuwe horecazaken in winkelcentrum Vleuterweide

Foto: FanWork Events

Begin september opent Café de Burcht in winkelcentrum Vleuterweide. Dit café zit in het pand waar voorheen Het Glaslokaal was gevestigd.

De uitbaters van Café de Burcht zijn de compagnons Nico Vos en Jos Kraan. Dit duo is bekend van de Kloosterhoeve, een restaurant en zalencomplex gevestigd in de prachtige boerderij in het centrum van Harmelen. Jos Kraan: “Winkelen en horeca gaan hand in hand. Daarom is er gezocht naar een welkome invulling van het prominente glazen horecapaviljoen in het winkelcentrum van Vleuterweide. Café de Burcht zal de ontmoetingsplek worden voor Vleuterweide, waar iedereen zich thuis zal voelen van jong tot oud. Zo is er voor ieder wat wils en kan je de hele dag terecht voor kleine of grote trek. Voor de kids maken wij een gezellig hoekje om in te spelen, voor degene die even zin heeft om de krant te komen lezen leggen wij een aantal dagbladen klaar!”

Café de Burcht is niet de enige nieuwe horeca in winkelcentrum Vleuterweide. Ook restaurant Marti opent binnenkort de deuren. Marti betekent meeuw in het Turks – een speelse verwijzing naar het water waaraan het restaurant straks grenst – en biedt vooral Turkse gerechten met daarnaast diverse populaire gerechten uit andere landen en werelddelen.

(op de foto Café de Burcht)

Reacties