Podium Hoge Woerd gaat weer open

Foto: podium hoge woerd

Podium Hoge Woerd gaat weer open. Na een theaterloze periode opent Podium Hoge Woerd op 3 september haar deuren. Voor de zomer heeft het theater samen met personeel, acteurs én het publiek geoefend om een bezoek aan het theater veilig te laten plaatsvinden.

Ze werken dit jaar met ongeplaceerde tickets om de maximale zaalcapaciteit te benutten én het publiek de benodigde ruimte te kunnen garanderen. Veel voorstellingen spelen twee keer op een avond om zo veel mogelijk plekken aan te bieden.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst checkt een medewerker van het theater de tickets. In het theater staan de looproutes aangegeven die je kunt volgen en er staat desinfecterende handgel klaar. In de zaal wijst een medewerker de juiste zitplaats toe voor een goede verdeling. De garderobe van het theater is gesloten, de jassen kunnen mee de zaal in. Na afloop geven de medewerkers van Podium Hoge Woerd instructies voor het verlaten van de zaal. Zo verloopt het bezoek geheel veilig.

Podium Hoge Woerd kan niet wachten totdat het nieuwe seizoen start en ze de bezoekers weer mogen verwelkomen. Kaarten zijn alleen online te koop via de website: podiumhogewoerd.nl

Cookieinstellingen