Goed idee voor je wijk? Meld je dan aan bij ‘Voor je Stadsie’

Foto: Pixabay

Zin om aan de slag te gaan met jouw leuke en broodnodige idee voor jouw wijk? Ga dan naar de meetup van Voor je Stadsie! Tijdens deze Meetup is het niet alleen heel gezellig, je doet er ook nog eens een hoop nieuwe ideeën en contacten op voor jouw idee in Utrecht.

Onder het genot van een drankje hoor je wat Voor je Stadsie allemaal voor jouw maatschappelijke idee kan betekenen. Vervolgens is er de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over je ideeën, of je vragen te stellen aan één van de samenwerkingspartners die ook aanwezig zullen zijn. Zo is de meetup een evenement waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen en ideeën op doet om aan de slag te gaan met jouw idee voor Utrecht. Je gaat naar huis met concrete vervolgstappen en een beter overzicht van alle ondersteuning die je kan krijgen van Utrechtse organisaties.

Bijeenkomst

De Meetup is voor iedereen toegankelijk: zowel voor mensen met een goed idee voor Utrecht, als voor mensen die voor organisaties werken die deze initiatieven een stap verder kunnen helpen. Dus zn om aan de slag te gaan met jouw leuke en broodnodige idee voor Leidsche Rijn? Kom op 2 september naar de gratis meetup van Voor je Stadsie, van 19.30 tot 21:30, op afstand in het kantoor aan de Kaap Hoorndreef 66.

Gemeente Utrecht

Voor je Stadsie is hét platform waar lokale Utrechtse initiatieven campagne kunnen voeren voor geld (crowdfunding), hulp en materiaal, en is in opdracht van de gemeente Utrecht gerealiseerd door het landelijke crowdfundingplatform Voor je Buurt. De missie is om mensen met creatieve, leuke, inspirerende en soms broodnodige ideeën Utrecht te helpen bij het opzetten en realiseren van hun maatschappelijk initiatief.

Ga je via Voor je Stadsie aan de slag dan is de kans groot dat je mensen tegenkomt van Voor je Buurt, Gemeente Utrecht, VC Utrecht, de Utrechtse Uitdaging, Social Impact Factory, Starters4Communities, Impact030, Grafisch Lyceum Utrecht en de Sesam Academie!

Reacties