GroenWest zoekt betrokken huurders voor Huize Nijevelt

Foto: google

Woningcorporatie GroenWest en het Leger des Heils zoeken bewoners voor het voormalige verzorgingshuis Nijevelt. Zij kunnen er niet zomaar wonen, maar moeten er wel iets voor doen: namelijk samenwonen met huurders uit opvangvoorzieningen. Een lang lontje en stevig in je schoenen staan zijn vereisten.

Binnenkort start een bijzonder project in De Meern. Verzorgingshuis Nijevelt wordt omgebouwd tot een plek waar vijftien huurders uit opvangvoorzieningen samen met achttien betrokken en actieve huurders gaan samenleven. Hiervoor zoeken GroenWest en het Leger des Heils dus achttien gemotiveerde mensen die stevig in hun schoenen staan en een echt goede buur willen zijn.

Ambulante begeleiding

Dat betekent naar elkaar omkijken, activiteiten ondernemen en er samen voor zorgen dat iedereen er prettig kan wonen. Het Leger de Heils zorgt voor de ambulante begeleiding van de huurders, die uit de opvangvoorziening komen. GroenWest start binnenkort met de verbouwing van het gebouw. Begin 2021 worden in totaal 33 één- en tweekamerappartementen opgeleverd in de sociale huur.

Meer informatie over dit project vind je op www.groenwest.nl/projecten/gemengd-wonen-nijevelt-in-de-meern/. Aanmelden kan via [email protected].

Reacties