‘Leukste uitjes’ van 2021: twee genomineerden in Leidsche Rijn

Foto: Kasteel de Haar

De verkiezing Leukste uitje van Nederland 2021 is weer van start gegaan. Je kunt stemmen op je favoriete uitje in de provincie Utrecht. Twee van de genomineerde uitjes zijn in Leidsche Rijn: Play-in en Kasteel de Haar.

Het is inmiddels wel duidelijk dat 2020 vanwege het coronavirus de boeken in gaat als een bijzonder jaar. Een paar maanden lang moesten we zoveel mogelijk thuis blijven en sloten dierentuinen, musea en attractieparken tijdelijk hun deuren. Gelukkig is het nu weer mogelijk eropuit te gaan. Veel uitjes zijn ook met de coronamaatregelen goed te doen, hoewel het voor veel attractieparken, dierentuinen en musea pittig is om te moeten draaien met minder bezoekers tegelijkertijd. Je kunt jouw favoriete uitje helpen door op ze te stemmen in de verkiezing Leukste uitje van Nederland.

Anderhalve meter

In Leidsche Rijn zijn Play-in, de indoor jumphal in The Wall, en Kasteel de Haar genomineerd. Beide uitjes zijn goed met de anderhalvemetermaatregel te combineren. Meer info over de verkiezing en de andere genomineerden vind je hier: verkiezing-leukste-uitje. Je kunt hier ook stemmen!

Reacties