Eropuit met de Beleefkaart van stichting Utrechts Landschap

Foto: Utrechts Landschap

Deze zomervakantie zullen meer mensen er dichtbij huis op uit trekken. Utrechts Landschap merkt dat veel mensen op zoek zijn naar leuke routes in de natuur. Daarom kun je nu de ‘Beleefkaart’ aanvragen bij stichting Utrechts Landschap.

De Beleefkaart is erg handig bij het plannen van dagjes weg, want de kaart staat vol met wandel- en fietsmogelijkheden. Kom je onverhoopt ergens op een plek waar het erg druk is, dan vind je op de kaart in een oogopslag alternatieven in de buurt om naar uit te wijken. Stichting Utrechts Landschap ziet nu al een verdubbeling van het aantal gezochte wandelroutes op de website. Daarom geeft Utrechts Landschap nu de Beleefkaart cadeau met veel tips voor leuke eendagsvakanties. Je kunt de Beleefkaart aanvragen via www.utrechtslandschap.nl/eendagsvakantie.

Reacties